fbpx

Carra Revision

Erfaren revisor i København

Carra Revision - Mehaweb.dk

PROJEKT INFO

KUNDE

Carra ApS

CMS

WordPress

OPGAVE

Webudvikling

WEBSITE

www.carra.dk

UDVIKLINGSTID

2 uger

LANCERING

August 2020

Projektbeskrivelse

Carra revision er et unikt landsdækkende revisionshus, der varetager bogføring og regnskab for en lang række danske virksomheder fra deres hovedkontor i Vallensbæk Strand.
Carra Revision - Mehaweb.dk
Carra Revision - Mehaweb.dk

UDFORDRING

Carra Revision ønskede at redesigne deres gamle hjemmeside, så den kunne fremstå mere professionelt og repræsentere deres virksomhed på en professionel måde. Hjemmesiden skulle være simpel og moderne, derudover var det vigtigt, at den var brugervenlig.

Carra Revision - Mehaweb.dk
Carra Revision - Mehaweb.dk

LØSNINGEN

I samarbejde med Carra revision fik vi formået, at udvikle og designe en stilren og elegant hjemmeside som passer til deres Visual Identitet og deres professionelle image. 

Hjemmesiden blev udviklet som værende mobilvenlig og brugervenlig, så de besøgende kan tilgå den fra alle platforme.

Naweed Rahin, Mehaweb.dk

Mehaweb får mine varmeste anbefalinger for et fantastisk udført arbejde med udarbejdelse af vores hjemmeside. Her får du en seriøs og professionel håndværker, der ikke gir op før kunden er tilfreds. TAK!

– Naweed Rahin

Direktør, Carra Revision

Har du også brug for hjælp?

Har din virksomhed brug for en ny hjemmeside eller en redesign af jeres nuværende side? Eller har du et projekt, som du gerne vil give dig i kast med? Kontakt os for et uforpligtende samtale.

Mehaweb.dk er et kreativt webbureau med kontorer i København og Vejle. Vi har specialiseret os i at udvikle moderne og brugervenlige webløsninger og udarbejde målrettet annoncering på Facebook og Instagram. 

Virksomhed

 

Om os

Cases

Karriere

Datapolitik

Kontakt

 

Lysholt allé 10,
7100 vejle

Baldershøj 36H,
2635 Ishøj

info@mehaweb.dk