fbpx

Nemmaling

Din malepartner i Jylland

Mehaweb case - Nemmaling.dk

PROJEKT INFO

KUNDE

Nemmaling

CMS

WordPress

OPGAVE

Webudvikling & Visual identitet

WEBSITE

www.nemmaling.dk

UDVIKLINGSTID

2 uger

LANCERING

Oktober 2020

Projektbeskrivelse

Vi har været ansvarlig for udvikling af en ny hjemmeside og udarbejdelse af Visual Identitet til Nemmaling. Udviklingen tog ca. 2 uger og vi har løbende hjulpet kunden med små ændringer og tilpasninger.

Mehaweb case - Nemmaling.dk
Mehaweb case - Nemmaling.dk

UDFORDRING

Nemmaling ønskede en simpel men elegant hjemmeside. Deres ønske var, at hjemmesiden skulle være informativ, moderne og  brugervenligt med det formål, at øge konverteringsraten for de besøgende på siden.

Mehaweb case - Nemmaling.dk
Mehaweb case - Nemmaling.dk

LØSNINGEN

Vi fik udviklet en skræddersyet hjemmeside til kunden baseret på deres ønsker. Hjemmesiden er responsiv, Søgemaskineoptimeret, brugervenlig og moderne. 

Sengesegmentet - Mehaweb.dk

Stort tak til Mehaweb og Nazer for hjælpen. God service, god kommunikation og rigtig godt design. Stort anbefaling herfra!

– Rahmat Sado.

Nemmaling.dk

Har du også brug for hjælp?

Har din virksomhed brug for en ny hjemmeside eller en redesign af jeres nuværende side? Eller har du et projekt, som du gerne vil give dig i kast med? Kontakt os for et uforpligtende samtale.

Mehaweb.dk er et kreativt webbureau med kontorer i København og Vejle. Vi har specialiseret os i at udvikle moderne og brugervenlige webløsninger og udarbejde målrettet annoncering på Facebook og Instagram. 

Virksomhed

 

Om os

Cases

Karriere

Datapolitik

Kontakt

 

Lysholt allé 10,
7100 vejle

Baldershøj 36H,
2635 Ishøj

info@mehaweb.dk