fbpx

Sengesegmentet

Leverandør af senge og madrasser

Sengesegmentet - Mehaweb.dk

PROJEKT INFO

KUNDE

SengeSegmentet

CMS

Magento 2

OPGAVE

Webudvikling

WEBSITE

www.sengesegmentet.dk

UDVIKLINGSTID

Løbende

LANCERING

Januar 2019

Projektbeskrivelse

Vi har leveret en komplet og skræddersyet webshop til SengeSegmentet. Webshoppen er udviklet på Magento 2. Udviklingen tog ca. 3 måneder og vi har løbende tilpasset og udviklet nye funktioner til siden i samarbejde med kunden.

Sengesegmentet - Mehaweb.dk

UDFORDRING

SengeSegmentet ønskede en ny webshop til deres virksomhed. Deres ønske var, at webshoppen skulle være sikker, brugervenligt, have et moderne design og det skulle være muligt, at skræddersy og tilpasse den efter kundens behov.

Sengesegmentet - Mehaweb.dk
Sengesegmentet - Mehaweb.dk

LØSNINGEN

Vi fik formået at udvikle en skræddersyet webshop til kunden baseret på deres ønsker. Webshoppen blevv udviklet som værende responsiv, seo- og brugervenligt. Der blev ligeledes installeret forskellige betalingsløsninger, herunder muligheden for afbetaling i samarbejde med SparXpres.

Sengesegmentet - Mehaweb.dk
Vi har brugt Nazer, til både små som store opgaver. Alt er kommet i mål, med høj kvalitet, og en meget tilfreds kunde! Rigtig dygtig til at komme med gode ideer og sparring helt generelt. Tak for hjælpen, og det er helt sikkert noget, jeg altid vil anbefale!

– Jerry Foroghi

Partner, SengeSegmentet

Har du også brug for hjælp?

Har din virksomhed brug for en ny hjemmeside eller en redesign af jeres nuværende side? Eller har du et projekt, som du gerne vil give dig i kast med? Kontakt os for et uforpligtende samtale.

Mehaweb.dk er et kreativt webbureau med kontorer i København og Vejle. Vi har specialiseret os i at udvikle moderne og brugervenlige webløsninger og udarbejde målrettet annoncering på Facebook og Instagram. 

Virksomhed

 

Om os

Cases

Karriere

Datapolitik

Kontakt

 

Lysholt allé 10,
7100 vejle

Baldershøj 36H,
2635 Ishøj

info@mehaweb.dk