fbpx

Sushi Hus 

Din lokale sushi hus i Kolding, Vejle og Vejen

Sushi hus - mehaweb.dk

PROJEKT INFO

KUNDE

Sushi Hus

CMS

WordPress 

OPGAVE

Webudvikling

UDVIKLINGSTID

5 uger

LANCERING

April 2020

Projektbeskrivelse

Sushi Hus består af i alt 3 afdelinger i dag. De har restaurant i Kolding, Vejle og Vejen. Vi har haft ansvaret for, at udvikle en ny hjemmeside og take-away system til Sushi Hus. 

Sushi hus - Kolding
Sushi hus - Kolding

UDFORDRING

Sushi Hus ønskede en hjemmeside og webshop til deres afdelinger. Formålet med hjemmesiden var, at den skulle generere flere besøgende og bestillinger hos de enkelte restauranter. Hjemmesiden skulle have en stilrent design, være brugervenligt og det skulle være muligt for deres kunder, at bestille maden online både til afhentning og levering.

Sushi hus - Kolding
Sushi hus - Kolding

LØSNINGEN

Vi fik udviklet en skræddersyet hjemmeside og online bestillings system til Sushi Hus, hvorfra kunderne kan booke bord eller bestille mad online.

Selve hjemmesiden blev udviklet til at være responsiv, seo- og brugervenligt. 

Sushi hus - Kolding

I’m pleased to be working with Mehaweb. They have been very helpful, guiding and always on the line whenever we needed them. I can truly recommend them. 

– Tom Zhao

Ejer, Sushi Hus

Har du også brug for hjælp?

Har din virksomhed brug for en ny hjemmeside eller en redesign af jeres nuværende side? Eller har du et projekt, som du gerne vil give dig i kast med? Kontakt os for et uforpligtende samtale.

Mehaweb.dk er et kreativt webbureau med kontorer i København og Vejle. Vi har specialiseret os i at udvikle moderne og brugervenlige webløsninger og udarbejde målrettet annoncering på Facebook og Instagram. 

Virksomhed

 

Om os

Cases

Karriere

Datapolitik

Kontakt

 

Lysholt allé 10,
7100 vejle

Baldershøj 36H,
2635 Ishøj

info@mehaweb.dk